المقادير
1ك كابوريا
3 بصلة متوسطة وزيت
ملح وفلفل وشطة وكمون
حبهان ومستكة
الطريقة
1ك كابوريا
3 بصلة متوسطة وزيت
ملح وفلفل وشطة وكمون
حبهان ومستكة
الطريقة
- نخرط البصل ونضع عليه ملح وفلفل أسود وكمون ونمرته يعنى ندعكه بالتوابل كويس
- نسخن زيت على النار ونضع الحبهان والمستكة ثم نضع البصل ونشوحه فى الزيت لحد ما يطرى
- نضع قليل من الماء على البصل لينضج
حشو الكابوريا
طبعا كابوريا تم تنظيفها يعنى الصدفة منفصلة عن الجسم
طبعا كابوريا تم تنظيفها يعنى الصدفة منفصلة عن الجسم
- نضع بصل فى الصدفة ثم نضع فوقها جسم الكابوريا ونلفهم مع بعض بخيط . اى خيط عندك
- نغلى ماء على النار فى نفس الحلة اللى سويتى فيها البصل بدون غسل علشان الماء ياخد طعم البصل
- نضع فى الماء ملح وفلفل وعند الغليان نضع الكابوريا بعد فصل الأرجل الكبيرة ووضعها ايضا فى الماء
وبلهنا والشفا
مقادير الارز
- 1/2 ك ارز
- 2 كوب شوربة الكابوريا
- زيت
الطريقة
- نضع الشوربة على النار حتى الغليان
- نغسل الارز ونضعه على الشوربة
- عندما يتشرب الارز نقدح الزيت ونضعه على الارز ونقلب
- نترك الارز على نار هادية حتى ينضج
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق